Niin se hämmentää että suomen muslimit on oppineet osoittamaan mieltään. Muslimi maissa siitä saattaa seurata ankara rangaistus.
Mieltään saa osoittaa ja pitääkin. Mutta jos osoittaa mieltään sananvapautta vastaan niin se on ristiriitaista. Samalla bloggaa pois mahdollisuuden osoittaa mieltään. Ja jos Länsimainen elämäntapa ei miellytä niin kukaan ei estä palaamasta.

Ihmettelen miksi kukaan suomessa ei ole noussut osoittamaan mieltään islamin uskon karkeita väärinkäytöksiä kohtaan.

-  Lasten (Tyttöjen) seksuaalielinten järkyttävä silpominen (Somaliassa 95%) tytöistä silvotaan
Lähde: Wikipedia

Leikkauksessa poistetaan tytön ulkoiset sukuelimet eli häpykieli (klitoris) sekä pienet ja isot häpyhuulet. Haava ommellaan yhteen pientä aukkoa lukuun ottamatta, josta virtsa ja kuukautisveri poistuvat.

Leikkaus suoritetaan usein epähygienisissa olosuhteissa alkeellisilla välineillä ilman kivunlievitystä, ja komplikaatiot ovat tavallisia, kuten muun muassa verenhukka, kipusokki, tulehdukset sekä muut jälkiseuraukset.

Naisen sukuelinten alueella on runsaasti verisuonia ja hermopäätteitä, joten leikkaus on äärimmäisen tuskallinen ja verenvuoto runsasta

- Naisten säkkiin pukeminen  Mitä kaikkea se heräättääkin länsimaissa????

- Naisten yleinen asema Muslimimaissa. Jokunen suomalainenkin nainen on mennyt Muslimin kanssa naimisiin. Ja pukeutuu "Vapaa-ehtoisesti" Säkkiin.
Tästä säkkiin pukeutumisesta ei juuri puhuta länsimaissa.
kaikki seksuaalinen vastuu on naisella. Myös miehen seksuaalinen vastuu. Naiset puetaan säkkiin siksi ettei miestä panettaisi naisen ulkoinen olemus ja ettei mies siksi tekisi himoissaan jotain moraalinvastaista.
Länsimaissa miehet pääosin hallitsevat himonsa ja ovat antaneet naisilleen vapauden kulkea yksin ja pukeutua niin kuin itse haluavat.

Saudi-arabiassa eräs nainen raiskattiin ja hän meinasi saada siitä raskaan tuomion. Raiskaajat ei tietenkään saa tuomiota koska vastuu on naisilla. Länsimaat saivat tässä tapauksessa asian estettyä.

Entä jos asiaa vertaa samoilla ehdoilla johonkin muuhun???
kultakauppiaat ovat laittaneet houkuttelevasti kultaesineitä näytille
Minulla on siis oikeus tehdä ryöstö/murto koska ne oli niin ihanasti esillä. ja jos jään kiinni niin kultakauppias tuomitaan kuolemaan tai sata raippaa julkisesti.

Mutta länsimaissa me emme uskaltaa vastustaa muslimien mukanaan tuomia sairaita piirteitä ja jos joku sanoo asiasta ääneen hänet leimataan rasistiksi.
Rasistikorttia käytetään hyvin hanakasti ja siksi harva uskaltaa puuttua sairaisiin piirteisiin.

Ei edes eduskunnan naiskansanedustajat ole puuttuneet asiaan riittävän näkyvästi.