Joo täällä taas. Kiitos teille jotka olette käyneet ja etenkin teille jotka olette jättäneet jäljen käynnistänne.

Niin ajattelin tosiaan tässä että kun olen aloittanut kuntosaliharjoittelun siellä pöpilässä niin se olisi mukava siirtää tähän ns. normaaliarkeeni. Mutta ajatukset ja tottumukset tekivät pienen tenän. Ajattelin että treenaisin jonkun kaverin kanssa. Kivaahan se olisi yhdessä kaverin kanssa treenata mutta,...
No rupes vituttaa yks kaveri kun se käy kisahallissa joka on aika kolkko mesta mutta halpa ja se käy eri aikaan kuin minä ja sitten sillä ois rahaa käydä hyvissä kuntosaleissa, sillä on käteen jäävä osuus varmasti ainakin viisinkertainen suhteessa minuun eikä se suostu tulemaan johonkin toiseen mestaan. Ärsytti että nyt se kuntoharrastusjää sitten tai joudun menemään sinne kisahalliin.

Sitten hoksasin ettei minun tarvitse toimia kaverini lailla eikä ehdoilla ja ettei kaverini ole mitään tehnyt vaan tää on mussa tää probleema, liian riippuvainen vielä toisista ihmisistä.
Voinhan minä käydä silloin kun haluan siellä missä haluan. Ja vaikka rahaa on vähän niin voin silti käydä kalliimmissa saleissa jos siellä viihdyn. Viihtyminen on oleellista jotta voin jatkaa harjoittelua. Kuunnella itseäni!!!!
Se on hidasta oppia pois vinoutumistaan. Mutta mahdollista.

Vapaa,...

Kiitos.

Rakastan.