Tässä taas puran mieltäni painavat seikat tai ne jotka aiheuttaa vitutusta.
Ensin: Kilpaurheilu, se on yksi yhteiskunnan loinen, ei kukaan oikeasti voi elättää itseään urheilemalla. urheilusta saatavat rahat tulevat tv ja mainos tuloista jotka lopuksi maksavat tavalliset kuluttajat tuotteiden hinnassa. Eli elääkö sinun kotona loinen?? Ruokitko nälkiintynyttä huippu-urheiljaa??? Kyllä!!!
Toiseksi: Osakeyhtiöt ja osakkeen omistajat, Samalla lailla loisia, ei raha oikeasti kasva korkoa tai tuo tuottoa ilman että joku tekee työn. Pääosin siis työläisen selkänahasta revitään miljoonat ja miljardit osakkeenomistajille. Toki olen sitä mieltä että hyville johtajille pitää maksaa hyvin mutta vain palkkaa ja järjellisissä mittasuhteissa.
Herättää katkeruutta kun yhteiskunnassa on n iin paljon eriarvoisuutta ja turhuutta, samaan aikaan ei saada ratkaistua, nälänhätää, sotia, huumeongelmia, mielenterveysongelmia.
Kolmanneksi: Israel, sitä saa mitä tilaa, mutta turhan ylivoimainen on tuo valtio ja julma. Harjoittanut sortoa alkuhetkistään lähtien. Ja julmuus vain kasvaa, eikä kukaan pysäytä pahuuden kasvua. YK ja muut järjestöt jäävät miettimään sopivia sanoja jotka eivät vain loukkaisi, sitten monien kiistojen jälkeen tyhjänpäiväinen päätöslauselma jolla ei ole minkäänlaista vaikutusta.
Neljänneksi: Yhdysvallat samaa paskaa koko maa, sortoa ja manipulointia ja omien etujen ahnetta tavoittelua.
Ei puhettakaan demokratiasta tai ihmisoikeuksien kunnioituksesta.
Toki rättipäissäkin on vikaa, mutta pääosin lähi-idän omngelmat johtuu Israelista.
Vituttaa, kaikki noin ahneet paskanaamat.