Rupes sänkyyn mennessä armottomasti vituttamaan maailman hulluus. Kuten yleensäkin sänkyyn mennessä rupeaa asiat vaivaamaan joko omat asiat tai sitten mitkä tahansa epäkohdat maailmassa. Vaikka olisi miten väsynyt sänkyyn mennessä niin hetken päästä vituttaa rankasti ja armottomasti ja asiat vaivaa. Vittu mä oon ennekin ajetllut että nyt riittää stressaaminen  öisin kun asioille ei öisin voi tehdä mitään. Mutta ei se vaiva ole päättämällä loppunut.

Nyt rupes riipii jenkit kun kattelin hetken aikaa joltain kanavalta niiden yltiörikkaiden touhuja siellä paskalandiassa.
Nike:llä on joku saatanan erikoismyymälä siellä jonne pääsee vain kutsutut. Siellä sitten tehdään suunnitelmallisesti erikoislaatuiset ja ainutlaatuiset lenkkarit vitun urpo porhoille. Esim. strutsinnahkaa värjättynä, jne.
Ja koirien omistajille simmonen  mahdoolisuus että joku firma tuo esim. parvekkeelle oikean ruohomaton mLihavointiuovialustalla joka sitten vaihdetaan kerran viikossa ja siihen voi koirat laskea tarpeensa sillon kun se tarve on. Eiköä omistajan tartte viedä rakkiaan paskalle. Kun päästää sen rakin partsille niin asia tuli hoidettua.

No mitä kaikkea vielä on olemassa yhtä järjetöntä skeidaa maailmassa mikä ei nyt muistu mieleen ja jota en edes tiedä.
Ja kun miettii asioita siltä kantilta että monilta maailman ihmisiltä puuttuu: ruoka, Puhdas vesi, perusturva, jne. Niin vielä vittumaisempaa toi jenkkien skieda on. NAPALMIA MÄ SANON, SIINÄ JENKEILLE VÄHÄN OPETUSTA MAAILMAN ARVOISTA.

Ja kun Miettii vielä että ajavat mokomat ja moni muukin maa globalisaatiota muka että se toisi taloudellista turvaa kaikkialle, niin paskapuhetta sanon mä. Ihmisen hulluudella ei ole rajoja. Jenkit keksii aina vaan lisää tarpeita joita tyydyttää ja rahastaan ne pitää kiinni jotta se jää kotimaaahan ja rikkaille.Ei varmasti valu roponen köyhälle edes harvoin.
YK:kin vituttaa kun se ei saa mitään aikaikseksi, on tehoton ja kallis.


No sitten siihen herkulliseen kohtaan tätä ryöpytystä.
Ei ole Minustakaan poissuljettu tämä hulluus josta äsken puhuin.
Nyt elän aika vaatimattomasti mutta suhteessa kehitysmnaiden ihmisiin varsin ylellisesti
Kaksio Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, turvallisessa vakaassa maassa jossa toimii myös valtion ja kunnan turvaverkkop kuitenkin aika hyvin verrattuna kehitysmaihin.
Puhdasta vettä kotoa hanasta varmaan alle pari euroo kuutio= tuhat litraa, mä jopa kusen ja paskaan puhtaaseen veteen, varmaan joku kehtysmaan asukas.sais slaakin ku näkis mut vääntämässä torttua puhtaaseen veteen.
Joo mutta sitten siihen mun hulluuteen.

Jos saisin luottokortin jolla on täysin rajaton kate niin ostaisin:
Kolme-neljä huonetta kampista siitä uudesta ostosparatiisi/bussiasemasta. Ylimmästä keeroksesta saunalla ja isolla partsilla. kaikki parhaat tietoliikenneyhteydet ja parhaat mahdolliset tietokoneet ja useampi riviin.
huippuluokan sohvat ja äänentoiston. Parasta hifiä mitä rahalla saa. sitten tietty paras mahdollinen kotitetteri juttu mitä rahalla saa. Ylellinen sänky ja kodinhoitaja pari kertaa viikossa pesee, pyykkää, tiskaa, laittaa ruokaa, jne. Autoja: chevrolet corvette stingray ois pakko saada ja iso maastoauto ja peruskäyttöauto. Ja kesämökki alle sadan kilsan päästä Helsingistä meren rannalta kaikilla herkuilla. Iso moottorivene, todella iso.Moottoripyöriä pari kolme harlikka, katupyörä ja matkapyörä.

No nyt pitää mennä paskalle sinne mikä janoista kauhistuttaa: Hulluutta!!!

Öitä Rakkaat lukijat.

Rakastan.