Ohessa eräs metsästä ottamani kantokuva.150406.jpgTäytyy testata miten tähän kuvan ympärille voi kirjoittaa. Mutta eikö olekin varsi nätti kuva??? Kommentoikaa Pliis.

Ja sitten kuvia Tampereen reissusta.
150418.jpg
Pyynikin näkötorni, oli muuten yllättävän korkea ylhäältä katsottaessa. Ja hyvät näköalat. Suosittelen sekä tornia että oheisen kahvilan munkkeja.
150413.jpg
Näkymä Pyynikin näkötornista kohti Näsijärveä ja särkänniemeä sekä särkänniemen näkötornia.Mikä se nyt olikaan nimeltään?? Se näkötorni??? (Näsinneula, kiitos Qnauta!!)
150416.jpg
Pyynikin harju.
150409.jpg
Tammerkoski. Aika vaatimaton oli Tammerkoski ja sen lähelle ei pääse laillisesti. Tehtaita kummallakin puolella tai siis entisiä tehtaita. Menin sitten aitojen yli sulkuporttien kohdalta. Kuulemma rakentavat siihen jossain vaiheessa jalankulku sillan. Siinä lähellä pikkuisen matkaa ylävirtaan oli mainio uimapaikka jota myös talvella käytetään. Kuulemma puolenvuoden hinta on 5 euroa että voi uida ja kuulua avantouintiseuraan. Avannossa mä en pystyisi käymään mutta kesällä on hieno uimapaikka ja lähes keskustassa. Kyllä Tamperelaisilla kelpaa!!!!!
Hyvää jatkoa toivotan kaikille Tamperelaisille!!!