Voihan vitsi kun en osaa englantia. Pitäis ruveta opettelemaan.
Mulla on suuri halu mennä New Yorkiin ja olla siellä ainakin yksi talvi/vuosi ja käydä kaikenmaailmaan 12-askeleen ryhmissä.
Oottekste nähny elokuvan Fightclub??? Siinä on päähenkilö ja sen naiseuralainen jotka käy hakemassa tyhjään sieluunsa täytettä 12-askeleen ryhmistä.
Jenkeissä ja varsinkin New Yorkissa ois vaikka minkälaisia 12-asekeleen ryhmiä. Ois todella mielenkiintoista käydä niissä ja istua yöllä ns. jälkipalaverissa jossain taksikuskien yökuppilassa ja ulkona ois sateinen harmaa/pimeä ja sähkövalojen loiste. Klo ois jotain 2-3 ja sitten hissuksiin hiipiä kotiinsa ja heräillä taas uuteen päivään, vois mennä johonkin tuttuun katukahvilaan ja juoda siellä aamukahvinsa. ja ajella metrolla minne sattuu. Joo kivaa että on haaveita. Pitkään olinkin lamassa. Henkisyyteni kanssa. Nyt  vois alkuun ettiä keinoa opetella englantia.

Niin ja tuli yksi kohta mieleen siitä elokuvasta,...Se oli joku syöpään sairastuineiden ryhmä ja yks Nainen puhui. Se halus seksiä vielä ennekuin kuolee. Oi mä oisin voinu panna sitä, kelpaisin edes jollekin edes jokun perusteen mukaan.
Niin, tarve päästä lähelle on suuri.
 
Rakastan.