Nuorena hengailtiin paljon "Siltojen alla" Junarata joka alkaa pääradasta n. kaisaniemen kohdalta ja kääntyy kohti kamppia. menee eduskuntatalon ohitse pohjoisen ja eteläisen rautiekadun välissä maantason alapuolella ja siitä menee siltoja yli. Junarata menee sitten aina kaivopuistoon asti. ennen vanhaan rata meni aina silja linen terminaalille asti eli olympiaterminaalille mutta nykyään päättyy vähän ravintola Carusellin jälkeen.
Niin ja siitä lähtee sivuraide myös länsisatamaan ja hernesaareen.
Mutta joo siis nuorena dokailtiin ja impattiin tuolla siltojen alla ja naitiin kanssa ja tapeltiin Ja joskus poliisit yritti meitä siellä jahdata mutta niitä oli helppo paeta kun ne näki niin ajoissa niin juoksi vaan toiseen suuntaan pakoon. Olin mä muuten siellä "Siltojen alla" joskus kesäöitäkin aamulla kateltiin ku rotat vilistää siellä pitkin poikin. Laitan tähän teille yhden kuvan. Harmi kun nyt ei ole enempää kuvia. Pyrin hakemaan niitä lisää. Nyt se kuva siis.
Nyt niitä siltoja on siinä rautatie katujen välissä viis, oisin ollut muistavinani että niitä nuorempana olis ollu 4??
Ja viimenen silta on siellä marian sairaalan vieressä se olis nykylaskuissa kuudes. me hengattiin varsinkin
sen ekan sillan alla sinne pääs ravintola pikku-parlamentin vierestä. Se oli levein silloista. Kaveri joskus liimapäissään hyökkäs sinne pikku-parlamenttiin ja ja "ampui" kaikki ravintolan asiakkaat kunnes portsari kanto sen ulos sieltä.Liimapäissään. Ravintola Pikku-parlamentin kohdalla on nykyääm eduskunnan lisärakennus.
ja tää kuva on otettu sen "4" eli Nyk. viidennen sillan päältä siellä me kaikkein eniten hengailtiin. Yks paikka myös missä paljon hengailtiin oli eduskunnan viereisen kallion päällä ja siinä kallion ja eduskunnan välissä.

Ja tarkennusta vielä: Eli siltoja on seitsemän mannerheimintien ja marian sairaalan välissä. Ensimmäinen silta on mannerheimintien alittava. Siellä me ei hengailtu koska se oli liian lähellä ihmisiä. ja toki marian sairaalan jälkeen tulee vielä yksi silta.eli porkkalakadun alittava. Mutta se on liian avoin paikka ja siellä me ei koskaan oltu.
Joskus päästiin metrotunneliin siinä vähän ennen mariansairaalaa radan vieressä olevasta sisäänkäynnistä, oven oli joku ruhjonut siten että sen sai auki. Siitä menee kierreportaat alas ja siellä on sitten metrorata vastassa.
141974.jpg

Rakastan.