En erityisemmin pidä Vanhasesta. Jotenkin sen ajattelemattmuus häiritsee. Sitä haittaa kun köyhien asioita tuodaan esiin ja kiinan politiikasta ei sanaakaan. Olympialaisiin mennään vaikka tilanne ois mikä. Se ei ajattele kuin pinnallisesti, syvempi vastuullisuus puuttuu.

Harmillista että se edustaa Suomea. Kun en koe että se olisi pätevä siihen hommaan, ei se ole millään lailla pätevä hoitamaan Suomen asioita. Se ei osaa ajatella kuin rahaa ja sitä miltä asiat päällisin puolin näyttää.

Kiinassa on asiat huonosti ja siihen pitäisi reagoida. Oishan se toki noloa kiinan kannalta että maailman valtiot boikotoisi olympialaisia. Mutta tiibetiläisten tappaminen ja alistaminen ei ole noloa. Se ei jostain syystä liikuta maailman valtioita.

Kiinan työläisten asiat on todella surkeasti. Palkka saadaan kerran vuodessa ja se on todella surkea ja jos firma kaatuu alta niin työläiset jää ilman palkkaa, mitään turvaa ei ole. Näin kommunistinen puolue on hoitanut työläisten asioita.

On maailmassa toki paljon muitakin epäkohtia.
Olympialaiset vain nostaa kiinan ja tiibetin asiaa esille.

Asioihin ois hyvä saada muutoksia. Mutta vaikuttaa siltä että raha tulee hallitsemaan maailmaa yhä enemmän ja ihmisoikeudet ja sosiaaliturva tulevat entisestään heikkenemään.

_ _ _