Ajattelin narista. oli olevinaan hyviä aiheita joista narista. nyt en muista niistä juuri mitään kun pitäisi saada aikaiseksi. Mainokset nyt ainakin ärsyttää monet ja yleisesti. telkkari ja sen tuomat palvelut. (sisältö).
Esim. maikkarin C.S.I ohjelma on yllättävän surkeaa, eilen puhui maikkari että suosittu sarja jää tauolle. onko se oikeasti suosittu? Yllättävän heppoisesti tehty esim. Eilinen jakso oli todella surkea, ryöstäjä oli päässyt pankkiholviin ns. troijanhevosella ja ryösti holvin ja avasi oven sisäpuolelta äänikoodilla ja oven sisäpuolella oli nappulat ja oli ottanut seteleistä pois ns. vyötteet. No ensinnäkin ei holveissa ole sisäpuolella nappuloita ja ei kukaan ryöstäjä ota niitä vyötteitä siinä vaiheesa pois. rahan käsittely vaikeutuisi huomattavasti. Oli siinä ohjelmassa muutakin paskaa.

No sitten muihin kohteisiin: Dexter, kattooko sitä alun jälkeen enää kukaan? mainoslausekin on ärsyttävä: vain sarjamurhaaja voi saada sarjamurhaajan kiinni. Ihanko totta? Luulisi että ns. draama/seikkailu/toimintasarjat perustuvat edes vähän tosiasioihin. Muutenkin sarja jättää aika etäiseksi ja päähenkilö ei edes etsi murhaajaa vaan leikkii sen kanssa ja kiihottuu siitä leikistä itsestään. Ja murhaamisen ihannointi on nostettu arvoon arvaamattomaan.
Hyi mitä paskaa TV suoltaa. Onko pakko katsoa ja narista? On.

Pako sarja rupesi ensimmäisen kauden jälkeen ärsyttämään. Voiko vankilasta enää yhtään hankalampaa reittiä löytää vapauteen? Helpommalla pääsisi kun vain kiltisti lusisi sen 30 vuotta. Ja kuka on oikeasti niin idiootti että tatuoi kaiken itseensä? Esim. vankilaan johtavan tien nimen ja lähiteiden?äh mikä ääliö. En katso enää sitä sarjaa.
ja siihen vaikuttaa osaltaan se että neloselta tulee samaan aikan Sopranos. Viimeinen tuotantokausi. Siinä on hyvin roolitettu ja annettu syvyyttä hahmoille. Toki ahdistaa Tony Sopranosin ahdistus ja arvaamattomuus mutta se kuvaa hyvin hyvin rakennettua roolia.
972187.jpg

Joo se tällä erää vuodatuksesta.

h