Mitä se pitää sisällään??? Maailmanpolitiikan arkipäivää 2000-luvulla. Nykyiset konfliktit tuntuvat nousevan otsikoihin heti kun "suuri ja paha" tekee ensimmäisen ohilaukauksen. Yleensä kohti siviilejä.
"Suuri ja paha" joutuu selittelemään tekemisiään. "Pieni ja ilkeä" Ei joudu samalla tavalla vastuuseen. Maailmanpolitiikan näyttämöllä. "Suuri ja paha" Tekee "Ohilaukauksen" "tahallaan" Ja  Media innoissaan ryöpyttää.
Mutta onko siinä tosiaan sitten kaikki vastuu jota "suuri ja paha" Joutuu kantamaan? ON. Moilloin kukaan  on nähnyt että "Suuri ja paha" olisi joutunut oikeuden eteen?? Vastuuseen teoistaan??? "Ohilaukauksista" Joilla on tarkoitus kylvää lisää eripuraa ja kaaosta. "Isoilla ja pahoilla" on tapana Luistaa vastuustaan. Jokunen "Iso ja paha" on vain päättänyt olla noudattamatta kansainvälisiä lakeja. Irtisanoo sopimuksen yksipuolisesti tai ei edes liity sopimukseen. Kioto ja Haagin kansainvälinen sotilastuomio-istuin. Kuka lienee jättänyt oman edun nimissä liittymästä näihin Sopimuksiin tai tuomio-istuimiin?? Ja varmasti on muitakin tapauksia joita en nyt muista.
No mikä se vastuu on sitten ammuttaessa ohi??? Ei sitä ole, vahinkoja sattuu, harvinaisen usein. Maailma ja media vähän älähtävät. Siinä se vastuu. Sama meno jatkuu ja heikommat kärsivät edelleen.

Seuraankovielä uutisia??? Miksi ihmeessä kun ei ole mitään keinoa vaikuttaa.
Niin kyllähän mä niitä kuitenkin seuraan.